Keittiöremontti Tampere ja lähikunnat

Keittiö on tunnetusti kodin sydän, joka toivottaa asukkaansa/vieraansa tervetulleeksi ympäri vuorokauden. Parhaimmillaan asukkaiden tarpeita vastaava ja viihtyisä keittiö helpottaa arkea, mahdollistaa uusia kokemuksia ja elämyksiä, sekä toimii perheen ja ystävien kohtaamispaikkana.

Moderni ja toimiva keittiöratkaisu nostaa myös asunnon arvoa myyntitilanteessa, sillä keittiöremontti koetaan usein työlääksi ja aikaa vieväksi. Kaunis keittiö kiinnittää tehokkaasti huomion ja jää mieleen. Vaikka et suunnittelisi asunnon myyntiä, saatat kuitenkin viettää keittiössäsi aikaa jopa useamman tunnin vuorokaudesta. Silmää miellyttävä ja käytännöllinen keittiö parantaa merkittävästi asumismukavuutta.

Keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi kun keittiön toiminnallisuus ei enää vastaa tarpeitasi,
kalusteet ja pinnat alkavat kulahtamaan tai sen ulkonäkö ei vain yksinkertaisesti miellytä silmääsi.
Keittiöremontti on onneksi pitkäaikainen investointi, joka on oikean kumppanin kanssa yllättävän nopea ja helppo toteuttaa.

Tarpeitasi vastaavat keittiöratkaisut

Keittiöremontin suunnittelun aloitat tarkastelemalla keittiötarpeitasi.

Haluatko aamuistasi sujuvampia? Nautitko ruuanlaitosta? Vietätkö keittiössäsi paljon aikaa läheistesi kanssa?
Pitäisikö keittiössäsi ottaa huomioon myös perheen pienempien kokkien tarpeet?

Pohdi esimerkiksi kodinkoneiden sijoittelua, sähköpistokkeiden sijaintia, laskutilan määrää sekä astiasäilytystä –
millaiset keittiöratkaisut vastaisivat parhaiten juuri sinun tarpeitasi?

Toteutamme sinulle tarpeitasi vastaavan ja budjettiisi sopivan keittiöremontin avaimet käteen -mentaliteetilla. Keittiöremonttisi voi olla joko kokonaisvaltainen keittiön uusiminen tai vain pienempi pintaremontti, jossa keittiön ilmettä piristetään esimerkiksi uusilla kaapistojen ovilla.

Suunnittelemme yhdessä kanssasi sinulle parhaan keittiöratkaisun, jonka jälkeen pääset itse valitsemaan uuteen keittiöösi
mieleisesi materiaalit, kalusteet ja kodinkoneet. Huolellisen yhteisen suunnittelun jälkeen on sinun vuorosi
nostaa jalat kohti kattoa ja antaa ammattilaistemme viedä suunnitelmat käytäntöön.

Puramme ja hävitämme vanhat keittiökalusteesi asianmukaisesti sekä asennamme tilalle uuden keittiösi ripeästi ja huolellisesti. Lopuksi tietenkin siivoamme tarkasti jälkemme, jotta keittiöremontin valmistuessa sinä voit keskittyä vain uudesta keittiöstäsi nauttimiseen.