kylpyhuoneen lattia epoksilla

Käytännöllinen ja moderni kylpyhuoneen lattia epoksilla

5.8.2020

Onko kylpyhuoneesi kulahtanut laattalattia päivitystä vaille? Kaipaako pieni kylpyhuone hieman avaruuden tuntua ja valoisuutta? Vai suunnitteletko käytännöllistä ja vaivatonta lattiamateriaalia täysin uuteen kylpyhuoneeseen?

Luo käytännöllinen, helppohoitoinen ja tyylikäs kylpyhuoneen lattia epoksilla! Epoksilla saat luotua sertifioidun lattian märkätiloihin vaivattomasti – ilman seinien purkamista ja vain muutamassa päivässä.

Epoksilattia voidaan toteuttaa joko massalattiana tai pinnoitteena. Epoksimassa on itsestään siliävä, joten sen toteutus on kohtuullisen nopea. Epoksipinnoitetta on saatavana esimerkiksi maalina tai lakkana, joten sillä voidaan pinnoittaa lähes mikä tahansa lattiamateriaali. Epoksi ei kuivu, vaan kovettuu kemiallisen reaktion seurauksena: tästä syystä lattiapinta on kovetuttuaan äärimmäisen kestävä ja tiivis.

Miksi valita epoksilattia kylpyhuoneeseen?

Epoksilattia on jo itsessään vesitiivis, minkä vuoksi se on erittäin hyvä valinta kylpyhuoneeseen. Lisäksi epoksi ei ime rasvaa tai likaa, joten se on helppo pitää puhtaana.

Helppo puhdistettavuus syntyy myös lattian saumattomuudesta: tasainen, saumaton pinta on yksinkertaisesti erittäin vaivaton puhdistaa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia sileäpintaisen lattian turvallisuudesta: epoksilattiaa voidaan karhentaa siten, että se ei ole liukas märkänäkään.

Epoksilattian suurimpana etuna on sen kestävyys. Huolellisesti toteutettu epoksilattia on erittäin kova, kestävä ja pitkäikäinen. Se kestää hyvin kulutusta eikä säikähdä arkisia kolhuja. Jos epoksilattia kestää pitkään moitteettomana jopa teollisuustiloissa, se pärjää varmasti erinomaisesti myös sinun kodissasi!

Kaiken lisäksi epoksilattia on todella moderni ja tyylikäs vaihtoehto, jolla saat luotua juuri sinun näköisesi kylpyhuoneen. Esimerkiksi ahtaaseen kylpyhuoneeseen saadaan luotua avaruutta ja valoisuutta vaalealla, korkeakiiltoisella lattiapinnalla. Epoksilattia on mahdollista sävyttää haluamaasi värisävyyn, jolloin se sopii täydellisesti juuri sinun kotiisi.

Epoksilattian edut pähkinänkuoressa

  • Hygieenisyys
  • Helppo puhdistettavuus
  • Kestävyys ja pitkäikäisyys
  • Nopea ja vaivaton asentaa
  • Monipuoliset väri- ja tyylivaihtoehdot
  • Minimalistisen tyylikäs

Päivitetäänkö sinunkin kylpyhuoneesi?

Toteutamme laadukkaat epoksilattiat ja epoksipinnoitteet Pirkanmaan alueella. Uuden kylpyhuoneen lattian lisäksi hoidamme myös kaikki muut kylpyhuoneiden remontti- ja asennustyöt.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun tyyliäsi ja tarpeitasi vastaavan kylpyhuoneen!

Kysy lisää