Rekrytointi

Olemme toimineet Tampereella vuodesta 1938 lähtien remontti- ja maalaustöiden parissa. Iästämme huolimatta haluamme toimia nuorekkaalla otteella ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita remonttitöitä nykyaikaisilla menetelmillä. Meille tärkeintä on laadukas työnjälki sekä tyytyväiset asiakkaat, jotka voivat luottaa meihin. Teemme työmme aina sovitussa aikataulussa, joustavasti ja huolellisesti.

Meiltä löydät monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä remontoinnin parissa. Työaikamme sijoittuu arkisin klo 7–15 välille, mutta tarvittaessa joustamme elämäntilanteesi mukaan. Tarjoamme mukavan työilmapiirin ja varman palkanmaksun. Saat käyttöösi hyvät työkalut, joilla hommat hoituvat sujuvasti. Jokainen työntekijä on meille tärkeä ja arvostettu.

Työntekijöiltämme odotamme oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme myös voimassa olevaa B-ajokorttia, jotta työmaiden välillä liikkuminen onnistuu sujuvasti.

Mikäli tunnistit itsesi ja sinulle on tärkeää jättää jälkeesi tyytyväinen asiakas, laita meille vapaamuotoinen hakemus alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä ja kysy lisää työmahdollisuuksistamme!

Lisätiedot:
Mikko Kankainen
Työnjohtaja
040 060 8751
mikko@maalausliikevainiomaki.fi

Rekry: Kalusteasentaja, laatoittaja ja purkumies

Etsimme tällä hetkellä ahkeria ja tunnollisia kalusteasentajia, laatoittajia ja purkumiehiä.

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä mukavassa porukassa, arkisin klo 7–15 välillä. Edellytämme työntekijöiltämme voimassa olevaa B-ajokorttia.

Mikäli sinulla on kokemusta edellä mainituista tehtävistä ja olet vailla uusia tuulia, ota rohkeasti yhteyttä työnjohtajaamme Mikkoon soittamalla p. 040 060 8751 tai täytä alla oleva Avoin työhakemus -lomake!

Avoin työhakemus

Olemme aina kiinnostuneita motivoituneista remonttialan ammattilaisista! Arvostamme erityisesti kokemusta rakennus- ja pintakäsittelytöistä, laatoittamisesta, vesieristämisestä ja/tai kalusteasennuksesta.

Täytä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä mikäli pystymme tarjoamaan sinulle sopivaa työpaikkaa.

  • Huomioithan, että edellytämme kaikilta työntekijöiltämme voimassa olevaa ajokorttia.
  • Kerro meille itsestäsi! Millainen tyyppi olet? Onko sinulla alan koulutusta ja työkokemusta? Millaisia työtehtäviä haluaisit meillä tehdä?
  • Liitä tähän CV sekä mahdollinen hakemuskirje.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 128 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.