Sisustussuunnittelija Tampere ja lähikunnat

Onnistunut remontti viimeistellään tietenkin harkitulla sisustuksella. Kauttamme saat ammattitaitoiset sisustussuunnittelun palvelut, joilla remontoitu kotisi puhkeaa täyteen loistoonsa!

Sisustussuunnittelija voidaan ottaa mukaan jo remontin suunnitteluvaiheessa tai vasta sen valmistuttua, aina koko kodin materiaali- ja sävyvalinnoista esimerkiksi valaistuksen suunnitteluun tai yhden huoneen sisustukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sisustussuunnittelijan palveluista!

Ota yhteyttä

Missä sisustussuunnittelija voi auttaa?

Sisustussuunnittelija voi auttaa monipuolisesti kodin toimivuuden ja viihtyisyyden parantamisessa. Mikäli sisustussuunnittelija otetaan mukaan jo rakennus- tai remonttivaiheessa, hän voi esimerkiksi ottaa kantaa tilasuunnitteluun aina pohjaratkaisuista, pintamateriaaleista ja kiintokalusteista lähtien. Sisustussuunnittelijan voi pyytää avuksi kuitenkin myös vasta valmiiseen kotiin suunnittelemaan kalustusta, tekstiilejä, valaistusta tai somistusta. Moni pyytää sisustussuunnittelijan apuun kodin myyntitilanteessa, sillä ehostettu ja stailattu koti herättää tehokkaasti kiinnostuksen myynti-ilmoitukessa.

Sisustussuunnitelijan tehtäviin voi kuulua esimerkiksi:

  • Tilan ja pohjaratkaisujen suunnittelu
  • Pintamateriaalien ja värimaailman suunnittelu
  • Kiintokalusteiden suunnittelu, valinta ja hankinta
  • Kalustuksen, tekstiilien ja/tai valaistuksen suunnittelu, valinta ja hankinta
  • Kalustetun kodin stailaus, somitus ja/tai viimeistely

Miksi sisustussuunnittelija kannattaa ottaa avuksi?

Sisustussuunnittelija on tilankäytön ja sisustuksen ammattilainen, joka ymmärtää tilaratkaisujen toimivuutta käytännössä, tuntee erilaisten materiaalien ominaisuudet ja ymmärtää esimerkiksi sävyjen tai valaistuksen merkitystä tilan tunnelman luomisessa.

Sisustussuunnittelu alkaa aina aloituspalaverilla, jossa asukkaat ja suunnittelija keskustelevat yhdessä asukkaiden tarpeista, toiveista, tyylistä sekä arjen realiteeteista. Sisustussuunnittelijan tehtävänä on luoda näiden keskustelujen pohjalta toimiva kokonaisuus, jossa asukkaiden arki sujuu ja he viihtyvät.

Mielikuvat ja todellisuus eivät aina kohtaa. Esimerkiksi tumma laattalattia saattaa vaikuttaa ihanalta ajatukselta, mutta talvipakkasilla kylmällä laatalla tepastelu voikin ottaa päähän, tumma lattia voi tehdä pienestä tilasta ahtaan tuntuisen, eikä laattasaumojen puhdistus lattiaalle lentäneestä tomaattikastikkeesta tunnukaan enää kovin hohdokkaalta. Ammattitaitoinen sisustussuunnitelija osaa ottaa huomioon myös realiteetit ja löytää käytännössä toimivat ratkaisut, jotka kuitenkin vastaavat myös asiakkaan toiveita.

Mitä sisustussuunnittelija maksaa?

Sisustussuunnittelijan työ hinnoitellaan usein tuntiperusteisesti, mutta erityisesti suuremmissa kokonaisuuksissa voidaan määrittää myös kiinteä urakkaperusteinen hinta. Jokainen tapaus hinnoitellaan kuitenkin aina yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää sisustussuunnittelun palveluista tai pyydä suoraan tarjous kohteeseesi!

Pyydä tarjous