Sisustussuunnittelija Tampere ja lähikunnatSisustussuunnittelijamme Hanna Laine auttaa asiakasta kodin sisustuksessa

Onnistunut remontti viimeistellään tietenkin harkitulla sisustuksella. Kauttamme saat ammattitaitoiset sisustussuunnittelun palvelut, joilla remontoitu kotisi puhkeaa täyteen loistoonsa!

Sisustussuunnittelija voidaan ottaa mukaan jo remontin suunnitteluvaiheessa tai vasta sen valmistuttua – tai koska tahansa silloin, kun kodin ilme kaipaa päivitystä. Sisustussuunnittelijalta saat neuvoja niin huoneiston tilankäyttöön ja pohjaratkaisuihin, materiaalien ja sävyjen valintaan kuin kalustehankintoihin ja somistukseen.

Sisustussuunnittelijamme Hanna Laine auttaa asiakkaitamme luomaan niin kodeista kuin liiketiloista heidän näköisensä tarpeisiinsa sopivan, toimivan ja harmonisen kokonaisuuden. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi kotisi tai liiketilasi sisustamisessa!

Ota yhteyttä

Sisustussuunnittelun palvelut

Tilasuunnittelu

Suunnitteletko kokonaisvaltaista huoneistoremonttia? Kun otat sisustussuunnittelijan avuksesi jo remontin suunnitteluvaiheessa, saat arvokasta apua eri tilojen hyötykäyttöön ja pohjaratkaisujen suunnitteluun.

Materiaali- ja sävysuunnittelu

Sisustussuunnittelija tietää mikä paitsi näyttää hyvältä, toimii myös juuri sinun arjessasi. Huolellisesti tehdyt materiaali- ja sävyvalinnat kestävät aikaa, helpottavat arkeasi ja luovat tilaan harmoniaa.

Kalustesuunnittelu

Aika päivittää kodin kiinteät tai irralliset kalusteet? Sisustussuunnittelija auttaa sinua löytämään niin tilaan kuin tarpeisiisi sopivat laadukkaat kalusteet aina keittiön kaapistoista olohuoneen huonekaluihin.

Valaistussuunnittelu

Valaistuksella on suuri merkitys tilan tunnelmaan ja siihen, mihin katse ohjautuu. Riittävä valon määrä helpottaa myös arjen toimintoja. Sisustussuunnittelija auttaa sinua toteuttamaan tilaan riittävän valaistuksen, joka korostaa sen parhaita puolia.

Sisustus ja somistus

Haaveilit sitten harmonisesta, kauniista kodista tai myyvästä liiketilasta, sisustussuunnittelija toteuttaa sinun näköisesi ja mieleisesi sisustuksen ja somistuksen tilaan kuin tilaan.

Stailaus

Oletko myymässä kotiasi tai järjestämässä juhlat? Stailauksen avulla tilasta saadaan luotua edustava ja tilan parhaat puolet pääsevät esille. Juhlastailauksella tila saadaan mukautettua teemaan sopivaksi.

Missä sisustussuunnittelija voi auttaa?

Sisustussuunnittelija voi auttaa monipuolisesti kodin toimivuuden ja viihtyisyyden parantamisessa. Mikäli sisustussuunnittelija otetaan mukaan jo rakennus- tai remonttivaiheessa, hän voi esimerkiksi ottaa kantaa tilasuunnitteluun aina pohjaratkaisuista, pintamateriaaleista ja kiintokalusteista lähtien. Sisustussuunnittelijan voi pyytää avuksi kuitenkin myös vasta valmiiseen kotiin suunnittelemaan kalustusta, tekstiilejä, valaistusta tai somistusta. Moni pyytää sisustussuunnittelijan apuun kodin myyntitilanteessa, sillä ehostettu ja stailattu koti herättää tehokkaasti kiinnostuksen myynti-ilmoitukessa.

Sisustussuunnittelijan tehtäviin voi kuulua esimerkiksi:

  • Tilan ja pohjaratkaisujen suunnittelu
  • Pintamateriaalien ja värimaailman suunnittelu
  • Kiintokalusteiden suunnittelu, valinta ja hankinta
  • Kalustuksen, tekstiilien ja/tai valaistuksen suunnittelu, valinta ja hankinta
  • Kalustetun kodin stailaus, somitus ja/tai viimeistely

Miksi sisustussuunnittelija kannattaa ottaa avuksi?

Sisustussuunnittelija on tilankäytön ja sisustuksen ammattilainen, joka ymmärtää tilaratkaisujen toimivuutta käytännössä, tuntee erilaisten materiaalien ominaisuudet ja ymmärtää esimerkiksi sävyjen tai valaistuksen merkitystä tilan tunnelman luomisessa.

Sisustussuunnittelu alkaa aina aloituspalaverilla, jossa asukkaat ja suunnittelija keskustelevat yhdessä asukkaiden tarpeista, toiveista, tyylistä sekä arjen realiteeteista. Sisustussuunnittelijan tehtävänä on luoda näiden keskustelujen pohjalta toimiva kokonaisuus, jossa asukkaiden arki sujuu ja he viihtyvät.

Mielikuvat ja todellisuus eivät aina kohtaa. Esimerkiksi tumma laattalattia saattaa vaikuttaa ihanalta ajatukselta, mutta talvipakkasilla kylmällä laatalla tepastelu voikin ottaa päähän, tumma lattia voi tehdä pienestä tilasta ahtaan tuntuisen, eikä laattasaumojen puhdistus lattialle lentäneestä tomaattikastikkeesta tunnukaan enää kovin hohdokkaalta. Ammattitaitoinen sisustussuunnitelija osaa ottaa huomioon myös realiteetit ja löytää käytännössä toimivat ratkaisut, jotka kuitenkin vastaavat myös asiakkaan toiveita. Lue blogistamme sisustussuunnittelijamme Hannan ajatuksia siitä, miksi ja milloin sisustussuunnittelija kannattaa ottaa avuksi.

Mitä sisustussuunnittelija maksaa?

Sisustussuunnittelijan työ hinnoitellaan usein tuntiperusteisesti, mutta erityisesti suuremmissa kokonaisuuksissa voidaan määrittää myös kiinteä urakkaperusteinen hinta. Jokainen tapaus hinnoitellaan kuitenkin aina yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää sisustussuunnittelun palveluista tai pyydä suoraan tarjous kohteeseesi!

Pyydä tarjous