Remonttipalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Maalausliike Vainiomäki on toiminut yritysten ja taloyhtiöiden remonttikumppanina jo 1970-luvulta lähtien. Toteutamme ammattitaidolla niin kokonaisvaltaiset taloyhtiöiden huoneistosaneeraukset kuin yksittäiset sijoitusasuntojen remontit, toimitilamuutoksia ja –remontteja unohtamatta.

Vahvuuksiamme remonttikumppanina ovat vuosikymmenten kokemuksen tuoman ammattitaidon lisäksi laadukas työnjälki, nopeus, toimitusvarmuus sekä kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin, millainen kumppanuus sopisi juuri teidän tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Toimitilaremontit

Toteutamme toimitilaremontit ammattitaidolla aina kokonaisvaltaisista tilamuutoksista kevyempiin pintaremontteihin – niin liiketiloihin, toimistotiloihin kuin teollisuuden toimitiloihin. Hoidamme työt aina täsmällisesti sovitussa aikataulussa, avaimet käteen -palveluna sisältäen myös loppusiivouksen. Meiltä saat halutessasi myös sisustussuunnittelijan avuksesi jo suunnitteluvaiheessa.

Kysy lisää

Taloyhtiöiden remontit

Toteutamme huoneistoremontit tarpeen mukaan niin yksittäisiin huoneistoihin kuin koko taloyhtiöön. Asiakkaitamme ovat niin asunto-osakeyhtiöt kuin vuokrataloyhtiöt. Oli kyseessä sitten vahinkosaneeraus, kylpyhuoneremontti tai kevyempi pintaremontti, hoidamme taloyhtiöiden huoneistoremontit aina luotettavasti, ripeästi ja ennen kaikkea laadukkaasta. Teemme tottuneella otteella yhteistyötä isännöitsijöiden, taloyhtiöiden hallitusten ja kiinteistön asukkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Kysy lisää

Sijoitusasuntojen remontit

Olemme myös asuntosijoittajan luotettava kumppani – oli kyse sitten yksittäisen sijoitusasunnon remontoinnista tai koko asuntosalkun kattavasta kumppanuudesta. Pienikin pintaremontti voi vaikuttaa merkittävästi asunnon jälleenmyyntiarvoon tai vuokrakysyntään: kanssamme sijoitusasuntosi tuoton maksimointi hoituu helposti, nopeasti ja sujuvasti.

Kysy lisää

Kampaamon tyylikäs ja minimalistinen keittiö