Epoksilattian asennus Tampere ja lähikunnat

Olet varmasti joskus ihastellut jonkin julkisen rakennuksen tai myymälän ylellisen korkeakiiltoisia, näyttäviä lattioita.
Nuo lattiat ovat useimmiten päällystetty epoksipinnoitteella.

Sen lisäksi, että epoksilattia näyttää upealta ja luo tiloihin valoisuutta, se on myös äärimmäisen kestävä sekä helppo puhdistaa. Epoksilattia sopii siis erinomaisesti sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin, joissa lattian tulee kestää kovaa kulutusta ja puhtaanapidon tulisi olla mahdollisimman vaivatonta.

Yksityishuoneistoissa esimerkiksi eteisen ja keittiön lattioiden pinnoittaminen epoksilla helpottaa arkista siisteyden ylläpitämistä.
Epoksilattia on itsessään vesitiivis, joten se soveltuu mainiosti myös kylpyhuoneeseen tai muihin märkätiloihin.
Epoksipinnoitteella voidaan toteuttaa märkätiloihin näppärästi esimerkiksi uusi, sertifioitu lattia seiniä purkamatta.

Yksilöllisesti suunniteltu epoksilattia kestää pitkään

Epoksilattia voidaan toteuttaa lähes kaikille sisätilojen lattiamateriaaleille niille sopivalla epoksipinnoitteella, joita on saatavana esimerkiksi lakkana, maalina tai massana. Epoksipinnoite parantaa lattian kestävyyttä kolhuilta ja iskuilta, eivätkä lika tai rasva imeydy siihen.

Epoksipinnotteista löytyy nykyään runsaasti eri värivaihtoehtoja, joiden joukosta löydät varmasti mieleisesi. Myös lattian karheus- ja liukkausominaisuutta voidaan myös säätää tarpeesi mukaan sopivan epoksipinnoitteen valinnalla.

Jotta epoksilattiasi olisi mahdollisimman upea, laadukas ja pitkäikäinen, on pohjatyöt tehtävä kunnolla. Täytämme ja korjaamme lattiasi pienet kolot ja puhdistamme sekä käsittelemme lattiasi esivalmisteluaineella, jonka jälkeen se on valmis vastaanottamaan toiveittesi mukaisen epoksipinnoitteen. Pian pääsetkin jo nauttimaan uudesta, laadukkaasta epoksilattiastasi!