Epoksilattia asennettuna Tampereelle ja lähikuntiin

epoksilattiat tampere ja lähikunnat

Olet varmasti joskus ihastellut jonkin julkisen rakennuksen tai myymälän
ylellisen korkeakiiltoisia, näyttäviä lattioita. Lähes poikkeuksetta näille lattioille on tehty lattiapinnoitus epoksilla, ja mikä parasta – epoksipinnoitus on mahdollista tehdä myös kotisi lattioihin!

Sen lisäksi, että epoksilattia näyttää upealta ja tuo tiloihin lisää valoa, se on myös äärimmäisen kestävä sekä helppo puhdistaa. Epoksilattia sopii ominaisuuksiltaan erinomaisesti sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin – minne tahansa, missä lattian tulee kestää kovaa kulutusta ja puhtaanapidon tulisi olla mahdollisimman vaivatonta. Helpon puhdistettavuutensa takia epoksilattia on myös hygieeninen, ja täyttää varmasti kaikki hygienian standardit vaativimmissakin tiloissa.

Sopisiko käytännöllinen epoksilattia myös sinun kotiisi?

Ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi ja suunnittelemme juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat lattiaratkaisut!

Ota yhteyttä

epoksimassapinnoiteEpoksilattioiden pitkä käyttöikä tuo huolettomuutta

Epoksipinnoite parantaa lattian kestävyyttä suojaten sitä kolhuilta ja iskuilta. Samalla kova pinnoitus estää lian ja rasvan imeytymisen itse lattiaan, jolloin tahrojen siivoaminen käy helposti. Näin lattia pysyy kovassakin käytössä siistinä huomattavasti pidempään, kuin ilman lattiapinnoitusta.

Omista tyylimieltymyksistäkään ei tarvitse joustaa, sillä epoksipinnotteista löytyy runsaasti eri värivaihtoehtoja joka käyttöön. Myös lattian karheus- ja liukkausominaisuutta voidaan säätää tilan tarpeen mukaan sopivan epoksipinnoitteen valinnalla.

Jotta epoksilattiasi olisi mahdollisimman tyylikäs, laadukas ja pitkäikäinen, on pohjatyöt tehtävä kunnolla. Asennustyö alkaa lattian pinnan korjaamisella: kaikki pienetkin koloset täytetään ja tasoitetaan. Sen jälkeen lattia puhdistetaan ja käsitellään esivalmisteluaineella, jonka jälkeen se on valmis vastaanottamaan juuri sinulle valitun epoksipinnoitteen. Pian pääsetkin jo nauttimaan uudesta, laadukkaasta epoksilattiastasi!

Millaisiin tiloihin epoksilattia sopii?

Ylellisen näköinen epoksilattia on varma ratkaisu yritysten toimitiloihin, mutta se sopii erinomaisesti myös esimerkiksi koteihin, autotalleihin ja teollisuushalleihin. Epoksilattian valintaa puoltavia ominaisuuksia ovat sen kestävyys, vesitiiviys ja likaa hylkivä pinnoitus. Lattiapinnoitus on saumaton eikä päästä kemikaaleja lävitseen, mikä edesauttaa hygieenisyyttä ja turvallisen työtilan ylläpitoa haastavissakin olosuhteissa.

Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa takia epoksilattia voidaan toteuttaa lähes kaikille sisätilojen lattiamateriaaleille.  Epoksipinnoitetta on saatavana esimerkiksi lakkana, maalina tai massana, mikä tarkoittaa sitä, että lattiapinnoitus voidaan toteuttaa lähes mille tahansa materiaalille.

Kodissa epoksinen lattiapinnoitus esimerkiksi eteiseen ja kylpyhuoneeseen helpottaa arkea ja yleisen siisteyden ylläpitoa merkittävästi. Koska epoksilattia on itsessään jo vesitiivis, se soveltuu mainiosti myös kylpyhuoneeseen ja muihin märkätiloihin. Epoksipinnoitteella voidaan toteuttaa märkätiloihin erittäin näppärästi uusi, sertifioitu lattia seiniä purkamatta!

Maalausliike Vainiomäki toteuttaa ammattitaitoisen lattiapinnoitukset tilaan kuin tilaan. Jos kiinnostuit epoksilattiasta, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi!

Pyydä tarjous