Keittiökalusteet ja keittiösuunnittelu Tampere

Haaveissa uusi keittiö? Kaipasit sitten apua keittiösuunnitteluun, uudet keittiökalusteet tai kokonaisvaltaisen keittiöremontin, toteutamme sinulle uuden keittiön avaimet käteen -palveluna.

Keittiösuunnittelu ja keittiökalusteet Tampereella

Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten keittiötukkujen kanssa ja valmistamme keittiöt itse omissa tuotantotiloissamme. Kokonaisvaltaisten keittiöratkaisujen toteutuksen lisäksi saat halutessasi meiltä erikseen tilattua muun muassa:

  • Keittiökaapit
  • Keittiötasot
  • Keittiösaarekkeet
  • Keittiön välitilalevyt
  • Keittiön allaskalusteet

Uusi keittiö suunnittellaan aina tarkasti juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti sekä valmistetaan millilleen kotiisi sopivaksi. Oman tuotantomme ansiosta pystymme valmistamaan keittiökalusteet sekä toteuttamaan keittiöremontin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Ilmainen keittiösuunnittelu

Toimitiloissamme Tampereen Sarankulmassa pääset tutustumaan keittiömalleihin ja materiaalivaihtoehtoihin sekä tuotantotiloihimme. Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua niin suunnittelemaan keittiön tilankäyttöä ja kalustusta, valitsemaan sopivat materiaalit sekä viimeistelemään keittiön tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö!

Ota yhteyttä

Miten uuden keittiön suunnittelu ja toteutus etenee?

1. Tapaamme keittiösuunnittelun merkeissä

Sovimme yhteisen ajan keittiösuunnittelulle joko toimipisteellemme Tampereen Sarankulmaan tai kotiisi. Suunnittelemme yhdessä kanssasi toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen, budjettisi mukaisen sekä millilleen kotiisi sopivan keittiön. Suunnittelupalaveriin voit valmistautua etsimällä inspiraatiota netistä tai sosiaalisesta mediasta. Lisäksi on hyvä pohtia, millaisia tarpeita sinulla on uudelle keittiöllesi. Vinkkejä uuden keittiön suunnitteluun voit lukea täältä.

2. Valmistamme keittiökalusteet

Kun unelmiesi keittiö on suunniteltu, siirrytään sen toteutukseen. Saat valita itse mieleisesi keittiökalusteiden tyylit, materiaalit ja sävyt laajasta valikoimastamme. Tilaamme yhteistyökumppaneiltamme sovitut materiaalit ja valmistamme keittiökalusteet itse omissa tuotantotiloissamme. Voit tilata meiltä joko koko keittiökokonaisuuden tai vain yksittäisiä kalusteita.

3. Keittiön remontti- ja asennustyöt

Saavumme sovittuna ajankohtana kotiisi toteuttamaan keittiöremontin. Puramme vanhat kalusteet sekä teemme tarvittavat remonttityöt aina huoneen pintojen käsittelystä uusien kalusteiden asennukseen. Halutessasi hoidamme myös vanhojen kalusteidesi kierrätyksen asianmukaisesti. Lisää keittiöremontin toteutuksesta voit lukea täältä.

4. Sinä voit nauttia uudesta keittiöstäsi

Siivoamme aina jälkemme huolellisesti ja jätämme uuden keittiösi heti käyttövalmiiksi.

Ota yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun – se ei sido sinua mihinkään!

Varaa aika keittiösuunnitteluun