Kylpyhuone­remontti Tampere ja lähikunnat

Hyväkuntoinen ja moderni kylpyhuone parantaa asumismukavuutta, nostaa asunnon arvoa sekä pienentää kosteusvaurion riskiä. Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista, jonka toteutus vaatii erityistä osaamista ja ammattitaitoa.

Kaipasi kylpyhuoneesi sitten kevyttä ehostusta tai täyden remontin, toteutamme kylpyhuoneiden, WC-tilojen, saunojen ja kodinhoitohuoneiden remontit ammattitaidolla Tampereella ja muun Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä

Laadukkaat kylpyhuoneremontit jo kolmannessa sukupolvessa

Tiesitkö, että olemme jo kolmannessa sukupolvessa toimiva yritys? Vuosien kokemus on hionut ammattitaitomme timanttiseksi, jonka myötä myös asiakastyytyväisyytemme on huipussaan. Kun selaat sivua alaspäin, pääset tutustumaan tekemiimme kylpyhuoneremontteihin.

Toteutamme kylpyhuoneremontit vankalla ammattitaidolla, aina vedeneristyksistä ja tarvittavista putki- ja sähkötöistä viimeisteltyyn, käyttövalmiiseen lopputulokseen saakka. Sisustussuunnittelijamme auttaa sinua mielellään jo remontin suunnitteluvaiheessa, kaipasit sitten näkemystä tilasuunnitteluun, materiaalivalintoihin tai kalusteiden hankintaan.

Kylpyhuoneremontin toteutus tehdään aina avaimet käteen -periaatteella aina alkukartoituksesta kohteen siistimiseen asti. Sinun tehtäväksesi jää vain mieluisten kylpyhuoneratkaisujen ja -materiaalien valinta – kaiken muun voit jättää kokeneiden ammattilaistemme huoleksi.

Pientä ehostusta vai kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti?

Mikäli kylpyhuoneesi kaipaa vain kevyttä ehostusta, sopiva ratkaisu voi olla esimerkiksi kalusteiden vaihtaminen sekä kylpyhuoneen seinien ja lattian pinnoittaminen. Olemme toteuttaneet useita kylpyhuoneen pintaremontteja esimerkiksi epoksi- tai mikrosementtipinnotteilla. Jos kylpyhuoneesi tekninen käyttöikä alkaa tulemaan tiensä päähän, on todennäköisesti tarpeen vaihtaa tai vähintäänkin tarkistaa myös vesieristeiden kunto, jolloin myös esimerkiksi kylpyhuoneen pohjaratkaisun muutostyöt onnistuvat helposti.

Onneksi sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin päätöstä siitä, kuinka laaja kylpyhuoneremontti on tarpeen. Asiantuntijamme kartoittavat kylpyhuoneesi kunnon ja keskustelevat kanssasi niin kylpyhuoneesi remonttitarpeista, toiveistasi kuin budjetistasi.

Jos haaveilet kylpyhuoneesi tai muun märkätilan päivityksestä, ota rohkeasti yhteyttä! Kartoitamme mielellämme kylpyhuoneesi remonttitarpeen ja autamme sinua suunnittelemaan juuri sinun tyyliisi sopivan kylpyhuoneen.

Pyydä tarjous

Usein kysyttyä kylpyhuoneremontista

Miten kylpyhuoneremontti etenee?

  1. Kylpyhuoneremontit aloitetaan aina kartoittamalla asiakkaan toiveet ja tarpeet, jonka myötä selvitetään kylpyhuoneremontin laajuus. Alkukartoituksen jälkeen annamme sinulle arvion työn kestosta.
  2. Kylpyhuoneremontin laajuudesta riippuen teemme vanhojen pintojen purkuvaiheessa kylpyhuoneen kosteuskartoitukset ja rakenteiden tarkastamisen, jotta voimme hoitaa mahdolliset ongelmat jo heti kättelyssä.
  3. Kun kylpyhuone on todettu turvalliseksi, aloitamme remontin suunnitelman mukaisesti purkutöillä, jonka jälkeen jatkamme töitä uusien pintojen ja kalusteiden asentamisella.
  4. Työn valmistuttua hoidamme aina remonttikohteen siistimisen ja jätteiden kierrätyksen asianmukaisesti.

Mitä kylpyhuoneremontti sisältää?

Kylpyhuoneremontti voidaan toteuttaa koko kylpyhuoneen uusimisena, jolloin käsitellään kaikki vesieristeistä hanoihin, mutta myös osittaisella kylpyhuoneremontilla saadaan luotua uutta, raikasta ilmettä.

Kylpyhuoneremontit voivat sisältää esimerkiksi:

  • WC-istuimen, pesualtaan ja/tai hanojen vaihdot
  • Suihkukaapin asennuksen ja/tai suihkuhanan vaihdon
  • Kylpyammeen asennuksen/vaihdon
  • Lattia- tai seinäpintojen käsittelyn tai uusimisen
  • Saunaremontin
  • Säilytyskalusteiden, peilien ja naulakoiden asennuksen/vaihdon

Paljonko kylpyhuoneremontti maksaa?

Kylpyhuoneremontin hinta riippuu ennen kaikkea remontin laajuudesta. Mikäli kylpyhuone on tullut käyttöikänsä päähän tai siellä on havaittu kosteutta, tulee vanhat rakenteet purkaa ja vedeneristykset uusia, mikä nostaa merkittävästi remontin hintaa. Mikäli puolestaan kylpyhuone on rakenteiltaan ehjä ja vanhat laatat voidaan esimerkiksi päällystää mikrosementillä, remontin hinta laskee. Myös materiaali- ja kalustevalinnat vaikuttavat hintaan: esimerkiksi laattojen hinnat vaihtelevat laattamallista riippuen paljon ja pesuallasvaihtoehtoja löytyy moneen budjettiin.

Sokkona remonttiin ei tarvitse kuitenkaan lähteä, sillä kun olemme keskustelleet kanssasi ja käyneet kohteessasi, saat meiltä aina yksilöllisen tarjouksen, joka ei vielä sido sinua mihinkään.

Kauanko kylpyhuoneremontti kestää?

Kylpyhuoneremontti kestää tyypillisesti kolmesta viikosta pariin kuukauteen. Mitä enemmän rakenteita joudutaan purkamaan ja uusimaan, sitä pidempään remontti kestää. Mikäli esimerkiksi WC-istuimen paikkaa halutaan vaihtaa, joudutaan remontin osana tekemään myös putkitöitä, mikä lykkää pintamateriaalien ja kalusteiden asennusta. Kartoituskäynnin perusteella osaamme kertoa sinulle myös aikatauluarvion remontin toteutukselle.

Milloin kylpyhuoneremontti on ajankohtainen?

Kylpyhuoneremontin käyttöikä riippuu pitkälti sen pintamateriaaleista ja vedeneristysten toteutustavasta. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että viimeistään 20-vuotiaan kylpyhuoneen kunto olisi hyvä kartoittaa, sillä sen tekninen käyttöikä alkaa todennäköisesti olla tiensä päässä. Nykyaikaisilla menetelmillä ja ammattitaitoisella työllä uusi kylpyhuoneesi voi palvella sinua parhaimmillaan jopa 30 vuotta.

Kysy lisää kylpyhuoneremontista

Lue lisää vinkkejä kylpyhuoneremonttiin:

Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme: kylpyhuone- ja märkätilaremonttien lisäksi toteutamme myös keittiöremontteja sekä yksittäisiä tai kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja.