Remontit Tampere ja muu Pirkanmaa

Maalausliike Vainiomäki Oy on tarjoaa remonttipalvelua jo kolmannessa polvessa. Olemmekin Tampereen vanhin remontti- ja maalausliike. Olemme saaneet erityiskiitoksia asiakkailtamme luotettavuudesta sekä siitä, että hoidamme työmme huolellisesti loppuun saakka.

Toteutamme remontit ammattitaitoisesti, joustavasti ja yksilöllisesti sinun tarpeitasi kuunnellen. Remonttipalvelumme sisältää aina suunnittelun, materiaalihankinnat ja tilojen siivouksen suoritetun työn jälkeen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille millaisia remonttitarpeita sinulla on!

Ota yhteyttä

Huoneistoremontti

Toteutamme tarpeitasi vastaavat huoneistoremontit ja sisätilaremontit aina pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaisiin huoneiston peruskorjauksiin. Työt toteutamme aina sinulle mahdollisimman vaivattomasti avaimet käteen -remonttina myös arkipäiväisen elämisesi lomassa.

Mikäli huoneistosi kaipaa uutta ilmettä, mutta et ole ihan varma, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle, asiantuntijamme auttaa mielellään suunnittelemaan toiveidesi mukaisen lopputuloksen. Apunasi remontin suunnittelussa on useita eri ammattilaisia, jotka osaavat neuvoa esimerkiksi sopivien materiaalien valinnassa ja juuri teille parhaiden ratkaisujen löytämisessä.

Lue lisää huoneistoremonteista

Keittiöremontti

Keittiö on kodin sydän, ja sen viihtyvyyteen kannattaakin panostaa. Toteutamme sinulle tarpeitasi vastaavan ja budjettiisi sopivan keittiöremontin, olipa tarpeen kokonaisvaltainen keittiön uusiminen tai vain pienempi pintaremontti. Ovatpa toiveesi mitä tahansa, autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset materiaalit ja ratkaisut uuteen keittiöösi.

Toteutamme keittiöremontit avaimet käteen -ratkaisuna, aina remonttitarpeen kartoituksesta toteutuksen suunnitteluun ja materiaalien valintaan sekä itse työn toteutukseen ja viimeistelyyn. Annamme aina arvion työn kestosta ja kustannuksista.

Lue lisää keittiöremonteista

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista, ja sen toteutus vaatii erityistä osaamista ja ammattitaitoa. Meiltä saat aina ammattitaidolla toteutetut, määräysten mukaiset kylpyhuoneen, WC:n ja muiden märkätilojen remontit, toteutettuna yksilöllisesti sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. 

Kylpyhuoneremontti voidaan toteuttaa koko kylpyhuoneen uusimisena, jolloin käsitellään kaikki vesieristeistä hanoihin, mutta jo osittaisella kylpyhuoneremontilla saadaan luotua uutta, raikasta ilmettä. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan silmääsi miellyttävät, laadukkaat ja turvalliset kylpyhuonemateriaalit ja -kalusteet.

Lue lisää kylpyhuoneremonteista