Keittiöremontti Tampere ja lähikunnat

keittiöremontit tampere ja muu pirkanmaa

Keittiö on tunnetusti kodin sydän, joka toivottaa asukkaansa tervetulleeksi ympäri vuorokauden. Parhaimmillaan asukkaiden tarpeita vastaava ja viihtyisä keittiö helpottaa arkea, mahdollistaa uusia kokemuksia ja elämyksiä, sekä toimii perheen ja ystävien kohtaamispaikkana.

Keittiöremontti parantaa asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa

Koska saatat viettää keittiössäsi aikaa jopa useamman tunnin vuorokaudesta, silmää miellyttävä ja käytännöllinen keittiö parantaa merkittävästi asumismukavuutta.

Moderni ja toimiva keittiöratkaisu nostaa myös asunnon arvoa myyntitilanteessa, sillä keittiöremontti koetaan usein työlääksi ja aikaa vieväksi. Kaunis keittiö kiinnittää tehokkaasti huomion ja jää mieleen.

Tarpeitasi vastaava keittiöremontti

Toteutamme sinulle tarpeitasi vastaavan ja budjettiisi sopivan keittiöremontin avaimet käteen -mentaliteetilla. Keittiöremonttisi voi olla joko kokonaisvaltainen keittiön uusiminen tai vain pienempi pintaremontti, jossa keittiön ilmettä piristetään esimerkiksi uusilla kaapistojen ovilla.

Olivat tarpeesi mitä tahansa, autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset materiaalit ja ratkaisut uuteen keittiöösi. Kuljemme matkassasi aina remonttitarpeen kartoituksesta toteutuksen suunnitteluun ja materiaalien valintaan, työn keston ja kustannusten arviointiin sekä itse työn toteutukseen ja viimeistelyyn.

Meiltä saat suoraan myös kaikki keittiökalusteet! Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten keittiötukkujen kanssa ja valmistamme keittiösi itse yksilöllisesti omissa tuotantotiloissamme. Toimitiloissamme Tampereen Sarankulmassa pääset tutustumaan keittiömalleihin ja materiaalivaihtoehtoihin sekä tuotantotiloihimme. Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua niin suunnittelemaan keittiön tilankäyttöä ja kalustusta, valitsemaan sopivat materiaalit sekä viimeistelemään keittiön tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Keittiökalusteiden valmistuksesta ja suunnittelupalvelustamme voit lukea lisää täältä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme – teemme sinulle mielellämme myös maksuttoman remonttitarpeen kartoituksen ja keittiöremonttisuunnitelman.
Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla tai vaikka WhatsAppilla!

Ota yhteyttä

Moderni avokeittiö tyylikkäällä saarekkeella
Kampaamon tyylikäs ja minimalistinen keittiö
Musta on muodikas sävy myös keittiöön
Vaalea keittiö kätevällä pienellä saarekkeella
Pelkistetyn raikas keittiö kerrostaloasunnossa
Harmaanvihreät sävyt piristävät keittiön ilmettä
Ajaton vaalea keittiö
Keittiön muodonmuutos

Vinkit keittiöremontin suunnitteluun

Milloin keittiön remontointi on ajankohtaista?

Keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi kun keittiön toiminnallisuus ei enää vastaa tarpeitasi, kalusteet ja pinnat alkavat kulahtamaan tai sen ulkonäkö ei vain yksinkertaisesti miellytä silmääsi.

Keittiön remontointia kannattaa harkita myös asunnon myyntitilanteessa: ajatuksella remontoitu keittiö kiinnittää tehokkaasti huomion ja erottaa asuntosi muista myytävistä kohteista. Keittiöremontti myös nostaa tehokkaasti asunnon arvoa.

Mitä keittiöremontin suunnittelussa kannattaa huomioida?

Keittiöremontti on pitkäaikainen investointi, joka on oikean kumppanin kanssa yllättävän nopea ja helppo toteuttaa.

Keittiöremontin suunnittelun aloitat tarkastelemalla keittiötarpeitasi:

Haluatko aamuistasi sujuvampia? Nautitko ruuanlaitosta? Vietätkö keittiössäsi paljon aikaa läheistesi kanssa? Pitäisikö keittiössäsi ottaa huomioon myös perheen pienempien kokkien tarpeet?

Pohdi esimerkiksi kodinkoneiden sijoittelua, sähköpistokkeiden sijaintia, laskutilan määrää sekä astiasäilytystä – millaiset keittiöratkaisut vastaisivat parhaiten juuri sinun tarpeitasi?

Jos uuden keittiön suunnittelu tuntuu haastavalta, älä epäröi ottaa yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään suunnittelemaan sinulle juuri oikeanlaisen keittiön.

Keittiöremontin hinta – mitä keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontin hinta riippuu täysin remontin laajuudesta. Keittiön kokonaisvaltaisessa uudistuksessa hintaa kasvattavat niin käytetty työaika kuin uudet kalusteet ja materiaalit, kuten kaapistot, työtasot ja kodinkoneet. Keittöremontti voidaan kuitenkin toteuttaa myös pienemmällä budjetilla: kaapistojen vaihdon sijaan kaapinovet voidaan esimerkiksi maalata ja vaihtaa ainoastaan vetimet. Massiivipuiselle tai kiviselle työtasolle edullisempi vaihtoehto on laminaatti. Kun kerrot meille suunnitelmistasi, osaamme antaa sinulle hinta-arvion sekä auttaa sinua suunnittelemaan remontin budjettiisi sopivaksi.

Miten keittiöremontti etenee?

  1. Suunnittelemme yhdessä kanssasi sinulle parhaan keittiöratkaisun, jonka jälkeen pääset itse valitsemaan uuteen keittiöösi mieleisesi materiaalit, kalusteet ja kodinkoneet. Huolellisen yhteisen suunnittelun jälkeen on sinun vuorosi nostaa jalat kohti kattoa ja antaa ammattilaistemme viedä suunnitelmat käytäntöön.
  2. Puramme ja hävitämme vanhat keittiökalusteesi asianmukaisesti. Halutessasi voit tietenkin toteuttaa purkutyöt itse.
  3. Riippuen remonttisi laajuudesta, teemme sovitut pohja- ja pintakäsittelytyöt aina putki- ja sähkötöistä maalaustöihin saakka.
  4. Asennamme tilalle uuden keittiösi ripeästi ja huolellisesti sekä varmistamme, että kaikki toimii kuten pitää.
  5. Lopuksi tietenkin siivoamme tarkasti jälkemme, jotta keittiöremontin valmistuessa sinä voit keskittyä vain uudesta keittiöstäsi nauttimiseen.

Näin helppoa se on!

Pyydä tarjous