Maalaustyöt Tampere ja muu Pirkanmaa

Maalausliike Vainiomäki Oy on pitkäikäinen maalausliike, joka on maalannut taloja jo viime vuosisadan alkupuolelta lähtien. Yrityksemme onkin saanut alkunsa juuri maalaustöistä, minkä vuoksi meille onkin kunnia toteuttaa edelleen korkealaatuisia maalauspalveluita Pirkanmaan alueella.

Toteutamme ammattitaidolla niin sisä- kuin ulkotilojen maalaustyöt tarpeidesi mukaan. Oli kyse sitten yhden seinän huolellisesta maalauksesta, koko kodin sisätilojen pintakäsittelytöistä tai talon ulkoverhouksen maalauksesta, voit olla varma, että meiltä saat takuulla laadukkaan lopputuloksen sovitussa ajassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille millaisia maalaustarpeita sinulla on!

Ota yhteyttä

Sisämaalaus

Sisämaalaus on nopea, helppo ja budjettiystävällinen keino piristää kodin ilmettä. Maalipinta suojaa myös kodin sisärakenteita esimerkiksi kosteudelta, lialta ja kulutukselta.

Tilaa meiltä esimerkiksi seinien maalaus, katon maalaus tai lattian maalaus. Työnjälkemme on aina ensiluokkaista ja toteutamme maalaustyöt aina siten, että niistä aiheutuu sinulle mahdollisimman vähän häiriötä.

Lue lisää sisämaalaustöistä

Ulkomaalaus

Talon ulkoverhouksen maalipinta suojaa koko taloa tuulelta, tuiskeelta, sateelta ja paahteelta. Siksi onkin tärkeää, että talon maalipinta on ehjä ja toteutettu huolellisesti oikeanlaisilla maaleilla.

Talon ulkomaalaus on helppo ja edullinen keino varmistaa, että talon rakenteet ja ulkoverhous pysyvät kunnossa. Maalaamme ammattitaidolla niin pienet kuin suuret talot, ulkorakennukset ja jopa teollisuuskiinteistöt.

Lue lisää ulkomaalaustöistä