Sisämaalaus Tampere ja lähikunnatsisämaalaustyöt tampereella

Sisämaalaus on nopea, vaivaton ja budjettiystävällinen keino piristää sisustusta ja tuoda esimerkiksi valoisuutta pimeisiin tiloihin. Olit sitten itse vaihtelua kaipaava huoneiston asukas, tai sitten huoneistolle vuokralaista tai ostajaa vailla – sisämaalaus on helppo ratkaisu lisätä huoneiston viihtyisyyttä ja houkuttelevuutta. Oikeanlainen ja ehjäpintainen sisämaali on tärkeää myös raikkaan ja terveellisen huoneilman varmistamiseksi.

Pitkäikäisenä maalausliikkeenä toteutamme sisämaalaukset huolellisesti jättäen jälkeemme kestävän ja kauniin maalipinnan. Autamme sinua huoneistollesi parhaiden mahdollisten väriyhdistelmien ja maalityyppien valinnassa. Valitse vain mieleisesi sisämaalauksen väri ja tyyli, niin me hoidamme homman reippaasti ja sujuvasti – sekä tietenkin sinulle mahdollisimman vaivattomasti.

Pyydä tarjous

Monipuoliset sisämaalaustyöt

Seinien maalaus

Seinien värit ja pintamateriaalit vaikuttavat merkittävästi koko huoneiston ilmeeseen. Pieneen, ahtaaseen tilaan saadaan avaruutta ja valoisuutta hohtavan valkealla maalipinnalla ja esimerkiksi makuuhuoneeseen voidaan puolestaan luoda rauhallista, hämyistä tunnelmaa oikeilla värivalinnoilla. Nykyään on myös saatavilla useita erilaisia erikois- ja tehostemaaleja, joilla luot vaikkapa olohuoneen päätyseinästä näyttävän katseenvangitsijan!

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi on tärkeää, että seinäpinnat ovat ehjät, tasaiset sekä huolellisesti puhdistetut. Näin varmistetaan, että maalipinta on kestävä, sisäilma pysyy puhtaana ja lopputulos on kaunis.

Me toteutamme seinien maalaukset ammattitaidolla ja huolellisesti: maalaustyöt alkavat aina seinien puhdistuksella, sekä tarvittaessa tasoituksella ja pohjamaalauksella, jonka jälkeen toteutamme toiveitteisi mukaiset maalipinnat. Meiltä onnistuu myös erikoismaalien kanssa työskentely ja erilaisten maalausefektien toteutus!

Katon maalaus

Betonikaton maalipinta voi alkaa lohkeilemaan tai värjäytymään ajan saatossa, jolloin maalipinnan uusiminen voi vaikuttaa yllättävänkin paljon huoneiston valoisuuteen ja sisäilman laatuun. Vanhempien huoneistojen katossa saattaa vielä olla aikoinaan suosittua mäntyistä puupaneelia, jonka maalaaminen valkoiseksi kirkastaa koko huoneiston ilmeen tehokkaasti. Puhdistamme, tasoitamme ja käsittelemme kaikenlaiset kattopinnat tottuneella otteella.

Lattian maalaus

Tiesitkö, että myös lattia voidaan maalata? Esimerkiksi kylpyhuoneen laattojen maalauksella voidaan luoda todella vaivattomasti ja pienellä budjetilla täysin uusi ilme kylpyhuoneeseen – ilman sotkuisia ja aikaa vieviä purkutöitä. Myös vanha lankkulattia tai parketti muuttuu kuin uudeksi maalilla, puuvahalla tai sävytetyllä lakalla. Jos puolestaan haluat lattiallesi helposti puhdistettavan ja kestävän pinnan, epoksimaali voi olla hyvä ratkaisu. Epoksilattioista voit lukea lisää täältä.

seinien maalaus ja muut sisämaalauksetMaalaustöitä jo vuodesta 1938

Vaikka sisämaalaustyöt voivat kuulostaa vaivattomalta myös itse toteutettavaksi, on ammattilaisen lopputulos aina varmasti kestävä, siisti ja juuri toiveidesi mukainen.

Olemme toteuttaneet erilaisia maalaustöitä vuosikymmenten ajan. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan uutta ilmettä huoneistoosi ja toteutamme työt aina huolellisesti alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä