Siivouspalvelut Tampereella ja lähikunnissa

Remonteista syntyy aina sotkua. Olemme aina halunneet tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella, olemme harjaantuneet tekemään huolellisesti myös kohteiden loppusiivoukset.

Remonttipalveluiden lisäksi tarjoammekin nyt myös erilliset siivouspalvelut Tampereelle ja lähiseuduilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille millaisille siivouspalveluille sinulla on tarvetta. Teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen kohteesi siivouksesta.

Ota yhteyttä

Siivoamme niin kodit, rakennustyömaat kuin toimitilat

Toteutamme tutulla laadulla ja huolellisuudella kotisiivoukset, rakennussiivoukset, muuttosiivoukset sekä esimerkiksi toimitilojen siivoukset. Palvelut räätälöidään aina yksilöllisesti toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Kotisiivous

Siivoamme kotisi säännöllisesti, esimerkiksi kerran viikossa tai kaksi kertaa kuukaudessa, tai kertaluontoisena suursiivouksena. Kotisiivouspalvelut räätälöidään toiveidesi mukaan, mutta ne voivat sisältää esimerkiksi:

  • Pölyjen pyyhinnän ja keittiön kosteapyyhinnän
  • Lattioiden imuroinnin ja pesun
  • WC:n ja kylpyhuoneen pesun
  • Ikkunoiden ja/tai saunan pesun

Rakennussiivous

Koti rakentumassa tai remontissa? Olemme erityisen taitavia rakennus- ja remonttisiivouksissa – olemmehan siivonneet omia remonttikohteitamme jo vuosikymmeniä. Siivoamme remontista syntyneet pölyt ja liat huolellisesti sekä huolehdimme halutessasi myös rakennusjätteen asianmukaisesta kierrätyksestä.

Muuttosiivous

Muutto ja vanhan kodin loppusiivous edessä? Jo pelkässä muuttamisessa riittää ihan tarpeeksi hommaa, joten jätä edes siivous jonkun muun huoleksi. Siivoamme huolellisesti vanhan, tyhjillään olevan asunnon kiinteään, neliöiden mukaan määräytyvään hintaan.

Toimitilasiivous

Siivoamme luotettavasti ja laadukkaasti myös yritysten toimitilat. Toimitilasiivoukset sisältävät tyypillisesti muun muassa:

  • Mattojen imurointi
  • Lattioiden imurointi ja pesu
  • Tauko- ja WC-tilojen kosteapyyhintä ja pesu
  • Roskakorien tyhjennys ja roskien vienti

Siivouspalveluiden hinta

Hinnoittelemme siivouspalvelut yksilöllisesti kohteen mukaan. Pääsääntöisesti siivouspalvelut hinnoitellaan tuntiperusteisesti, mutta tyhjillään oleviin kohteisiin voimme sopia myös kiinteän hinnan neliöiden mukaan.

Muistathan, että säännöllisiin siivouspalveluihin voit yksityishenkilönä hyödyntää myös kotitalousvähennyksen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta.

Pyydä tarjous